USLOVI KORIŠĆENJA

Korišćenjem bilo kog dela snp.rs portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem snp.rs portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Snp.rs zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Snp.rs posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja snp.rs portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Snp.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Snp.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i snp.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup snp.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Snp.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava snp.rs portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (snp.rs, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je snp.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Linkovi na druge web stranice

Snp.rs se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje snp.rs koristite na sopstvenu odgovornost. Snp.rs ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

YouTube

Snp.rs objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima youtube.com. Video fajlovi koji su označeni kao "Related" postavljeni su po automatizmu youtube softvera na koji snp.rs nema niti može imati uticaja. Samim tim snp.rs nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.