SNP – Još 6 dana do odličnog rezultata!

18. Apr 2016.

 

Danas na trgu u Novom Pazaru Forum mladih Sandžačke narodne partije realizovao je  akciju pod nazivom ,, 6 sekundi do pobede ,, odnosno  ,, 6 dana do odlicnog rezultata ,,. Oni su danas predstavili svojim građanima svoj rad, ideje, vrednosti, program za ša se oni zalažu I bore, tako da su omladinci ispisali svaku od onih vrednosti za koju se bore I zalažu I kroz grad su sa tim šetali ispisanim na hameru ( ravnopravnost, poverenje stručnost,energija, mladost, jednakost… )  

 Fata Korać iz Sandžačke narodne partije je naglasila da želi da naš grad bude po meri od svakog za nas, gde ćemo svi moći da imamo jednake šanse, gde će svi moći da realizuje zamišljeno, gde će da se ceni istina i pravda a ne prevara I laž. Mladi iz SNP –a će se boriti da živimo u jednoj zdravoj sredini gde cemo moći da zasnujemo porodicu, radni odnos I da se borimo za bolju budućnost.

 

 Faris Ćurkić  je rekao da današnja akcija predstavlja ove lokalne izbore kao jednu bitnu košarkasku utakmicu. Pošto je simbolika da je ostalo još 6 dana do izbora, mi smo akciji I nazvali 6 sekundi do pobede. Ovi izbori su veoma bitni jer građani sada biraju kako ce živeti naredne 4 godine, mi smo naše uspehe I vrednosti predstavili pa ne sumnjam, da ce građani 24 izabrati broj 3 SNP– dr Mirsad Đerlek. U ovim zadnjim danima kampanje trojka bi predstavljala pobedu. Mi ćemo se boriti da omogućimo ono što svaki razuman član jedne zajednice I teži u svom životu, naš šeher to zaslužuje, podsticaćemo razvoj sporta u svakom delu grada jer mi smo rasadnik talenata u svim sportskim disciplinama. Nagradićemo najbolje student I učenike jer mi posedujemo I veliko znanje, mi ćemo biti sinonim za borbu za mlade, jer upravo su mladi budućnost ovog grada I zato u zadnjim sekundama neka bude trojka!

 

https://www.youtube.com/embed/eM1pGpC27GI