AKCIJA ,,SNP U SLUŽBI GRAĐANA ,, USPEŠNO REALIZOVANA

10. Apr 2016.

Danas su na trgu u Novom Pazaru omladinci Sandžačke narodne partije uspešno sproveli akciju SNP u službi građana. Građani i građanke Novog Pazaru su bili u mogućnosti da danas kroz razgovor sa aktivistima SNP-a , kao i kroz pismenu forumu iskažu one probleme koje su oni uočili u svojem gradu.

Portparol stranke Bahrija Sijarić ističe da je ponosan što se veliki broj građana odazvao akciji, i sada imamo po prvi put da su građani putem pismene forme uočene probleme predstavili javno i mi ćemo kao politička organizacija koja je u službi svojih građana ove probleme staviti kao Agendu za buduću lokalnu vlast u Novom Pazaru. Mi kao deo buduće vlasti, potrudićemo se da svaki problem naših građana rešimo.

Nama je najbitnije interes našeg naroda a kroz ovakav vid delovanja i aktivnosti koje mi sprovodimo sigurno da ćemo zajedno ostvariti cilj. Primetio sam kroz razgovor sa našim građanima, da postoji niz problema koji treba rešiti a prioritet bi bio nezaposlenost.

Mi iz Sandžačke narodne partije ćemo se boriti iako znam da nije lako da rešimo taj problem, naći ćemo rešenje da smanjimo procenat nezaposlenosti u našem gradu, a i ujedno sprečimo odlazak mladih iz ovih krajeva.